Home > Nalatenschap > Vlogs over het levenstestament
Vlogs over het levenstestament

Vlogs over het levenstestament

Er kan een moment komen in uw leven, dat u (tijdelijk) niet meer in staat bent om zelf beslissingen te nemen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat u betrokken bent bij een ongeluk,  (tijdelijk) in een coma raakt of te maken krijgt met een hersenaandoening. Als u niet meer in staat bent om zelf de beslissingen te nemen, zal iemand anders voor u moeten beslissen. Wie mag dan voor u uw zaken regelen? En onder welke voorwaarden? Het levenstestament biedt uitkomst.

In onze nieuwe vlogs vertellen we u in enkele minuten over de mogelijkheden van het levenstestament. Bekijk hier de vlogs van Dirkzwager over het levenstestament.

Omdat in april de landelijke campagnemaand voor het levenstestament van start is gegaan, bieden we u graag een vrijblijvend adviesgesprek met een (kandidaat-)notaris van het notariaat Arnhem of Nijmegen. In een half uur tijd kunnen wij samen met u uw situatie beoordelen en bekijken welke mogelijkheden het levenstestament voor u biedt.

Van deze mogelijkheid kunt u gebruik maken door een afspraak te maken in de maand april of mei. U kunt een afspraak maken via de onderstaande telefoonnummers:

Notariaat Arnhem: 026 365 55 61
Notariaat Nijmegen: 024 381 27 26

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen