Home > Alimentatie > Alimentatie-indexering 2014 vastgesteld
Alimentatie-indexering 2014 vastgesteld

Alimentatie-indexering 2014 vastgesteld

De overheid heeft bekend gemaakt met welk percentage de bedragen voor levensonderhoud (alimentatie) met ingang van 1 januari 2014 worden verhoogd. De alimentatie-indexering is vastgesteld op 0,9%. Dit houdt in dat de te betalen of de te ontvangen kinder- en/of partneralimentatie per 1 januari a.s. met dit percentage verhoogd dient te worden als sprake is van een alimentatieverplichting en indexering niet expliciet is uitgesloten. Het percentage van de indexering is lager dan afgelopen jaar toen de indexering voor 2013 nog 1,7% bedroeg.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen