Home > Alimentatie > Maak kennis met Ineke Meuwese! Een interview met de eerste toegevoegd notaris van Nederland
Maak kennis met Ineke Meuwese! Een interview met de eerste toegevoegd notaris van Nederland

Maak kennis met Ineke Meuwese! Een interview met de eerste toegevoegd notaris van Nederland

Voor Samenspraak magazine, het relatiemagazine van Dirkzwager, is een interview afgenomen met Ineke Meuwese. Zij is in mei 2013 door Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, samen met nog 6 anderen aangewezen als eerste toegevoegd notaris van Nederland. Wat houdt deze “nieuwe” functie precies in en hoe gaat Ineke Meuwese met deze verse rol binnen de juridische dienstverlening om? U leest het in het betreffende artikel (Klik hier) of bekijk haar persoonlijke portretfilm (klik hier)

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen